In Music We Trust >> Frontpage
December 13, 2017


Search In Music We Trust
Sign up for mailing list
Article Archives
>> Article ArchivesFeatured ArticlesInterviews & Show Reviews#ABCDEFGHIJKL MNOPQRSTUVWXYZVarious ArtistsDVD Reviews
Rock Serling and Gary "Pig" Gold's TRIVIAL ROCK QUIZ!
By: Gary "Pig" Gold

1. WHAT 1960'S POP STAR PRODUCED THE LONDON MUSICAL "TIME" ?
(a) John Fred
(b) Jonathan King
(c) Dave Clark
(d) Van Duren

2. XTC'S ANDY PARTRIDGE IS PLANNING TO RE-RECORD THE THEME SONG FROM...
(a) "The Herculoids"
(b) "Fireball XL5"
(c) "The View"
(d) "Bloopie's Buddies"

3. THE FIRST ROCK GROUP TO RECORD WITH A MOOG SYNTHESIZER WAS...
(a) Mud
(b) Pink Floyd
(c) Sid King & The Five Strings
(d) The Monkees

4. ALEX STEININGER OF "IN MUSIC WE TRUST" ATTENDED THE SAME HIGH SCHOOL AS...
(a) Joey Ramone
(b) Bruce Springstein
(c) Rudy Martinez
(d) The Sex Clark Five

5. THE BACK-UP BAND ON LINDA RONSTADT'S FIRST HIT "DIFFERENT DRUM" WAS...
(a) The Stone Poneys
(b) The Cosmic Combines
(c) The Nitty Gritty Ghost Rockets
(d) Crazy Glue

6. WHICH OF THE FOLLOWING WAS ACTUALLY THE ** FIRST ** "ROCK VIDEO":
(a) "Tell Him" by The Exciters, "live" in the Bronx Zoo
(b) "Surf Scene" television pilot starring Jan & Dean
(c) "Hurra, Die Rattles Kommen"
(d) Marilyn Monroe singing "Happy Birthday, Mr. President" to J.F.K.

7. KLAUS VOORMAN, LONG-TIME FRIEND OF THE BEATLES, RETURNED TO THE POP CHARTS IN THE 1980'S WITH THIS GROUP:
(a) Trio
(b) Timbuk 3
(c) Fun Boy Three
(d) Dino, Desi & Whitney

8. LED ZEPPELIN SET WHICH WORK OF CLASSIC FICTION TO MUSIC?
(a) "1001 Arabian Nights"
(b) "Lord Of The Rings"
(c) "The Cremation Of Sam McGee"
(d) "Moby Dick"

9. MONKEE MICKY DOLENZ' DAUGHTER AMI ONCE HAD A RECURRING ROLE ON...
(a) "The Young Ones"
(b) "General Hospital"
(c) " T.V. Nation"
(d) "Bloopie's Buddies"

10. WHICH OF THE FOLLOWING DID NOT RECORD "LOUIE LOUIE" ?
(a) Black Sabbath
(b) White Zombie
(c) The Edwin Hawkins Singers
(d) Smashing Garbage

11. THE SEX CLARK FIVE'S FIRST RELEASE WAS...
(a) "Ol' Sol"
(b) "Belsen Was A Gas"
(c) "Anarchy All Over"
(d) "Never Mind La Bamba"

Hightlight the following text to find the answers: "1: (c), 2: (b), 3: (d), 4: (d), 5: (a), 6: (d), 7: (a), 8: (c), 9: (b), 10: (a), 11: (c)"

Copyright © 1997-2017, In Music We Trust, Inc. All Rights Reserved.